Lägg först:
- 1 dl russin
- 3 dl Finax ljus mjölmix
- 2 dl Finax grov mjölmix
- 0.5 tsk salt
- 1 msk kanel
- 6 g torrjäst
- 1.5 dl varmt vatten
- 2 msk Husk (psylliumfrö)
- 1 msk solrosolja
Sätt ugnen på 230 grader. Koka upp en stor panna med vatten med en klick honung i (jag hade 3 liter vatten och 1 msk honung).
När det kokar så lägg i tre stycken bagels, låt koka i två minuter, vänd, koka två minuter och ta sen upp. Upprepa till du kokt alla bagels. (Jag penslade mina med ägg som du ser på filmen, men det var synd tycker jag - vill du så gör det.)
De ska stå i ugnen i 12-14 minuter.
Supergoda att äta varma, men om du bakar för många är det smidigt att dela och frysa. Ta sedan upp och lägg i rosten när du vill äta.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar